Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για τα κεφτεδάκια που σας έχουν μείνει από την προηγούμενη ημέρα.
Για τη σάλτσα μας θα χρειαστούμε,
10 περίπου Κεφτεδάκια με Quaker
1 ξερό Κρεμμύδι
1 κύβο Λαχανικών
Ελαιόλαδο
1 Καρότο
Ντομάτα σάλτσα ή φρέσκια ντομάτα στο μπλέντερ ή στον τρίφτη
Αλάτι
1/2 ποτήρι νερό
2 κ.σ. κέτσαπ
Εκτέλεση,
Για τη σάλτσα μας θα χρειαστούμε,
10 περίπου Κεφτεδάκια με Quaker
1 ξερό Κρεμμύδι
1 κύβο Λαχανικών
Ελαιόλαδο
1 Καρότο
Ντομάτα σάλτσα ή φρέσκια ντομάτα στο μπλέντερ ή στον τρίφτη
Αλάτι
1/2 ποτήρι νερό
2 κ.σ. κέτσαπ
Εκτέλεση,
Βάζουμε στο μπλέντερ μας το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το καρότο, τον κύβο λαχανικών, λίγη σάλτσα ντομάτας και αλέθουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το νερό και την κέτσαπ σε μέτρια φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τα κεφτεδάκια μας και αφού πάρουν και αυτά μια - δυο βράσεις στη σάλτσα, προσθέτουμε το αλατάκι μας. Πριν βάλετε το αλάτι δοκιμάστε τη σάλτσα γιατί από τον κύβο λαχανικών και από τα κεφτεδάκια παίρνει ήδη γεύση η σάλτσα μας και ίσως να μη θέλετε να προσθέσετε. Εγώ πρόσθεσα στη μύτη του κουταλιού ίσα - ίσα να πω πως έβαλα.
Αφήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά να βράσει η σάλτσα μας.
Αν δείτε πως αρχίζει και κολλάει στον πάτο της κατσαρόλας και νομίζετε πως θέλει λίγο βράσιμο ακόμη, προσθέστε λίγο νεράκι ακόμη.
Σερβίρουμε τη σάλτσα μας επάνω σε μακαρόνια της επιλογής μας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου