Τι θα χρειαστούμε για την γέμιση μας,
1 ξερό κρεμμύδι
1/2 πράσο κομμένο σε ροδέλες
ελαιόλαδο
250 γρ - 300 γρ κιμά ανάμικτο
μαύρο πιπέρι τριμμένο
1 κύβο λαχανικών
αλάτι
Εκτέλεση,
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο πλακερό μας και τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι μαζί με το πράσο.
Έπειτα, χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε τον κιμά, το πιπέρι, το αλάτι, τον κύβο λαχανικών και ανακατεύουμε καλά.
Τσιγαρίζουμε τον κιμά, ίσα - ίσα να φύγει το κόκκινο χρώμα του.
Μόλις είναι έτοιμο, τραβάμε από τη φωτιά.
Μπορείτε να το προσθέσετε στο φύλο της πίτας σας αμέσως ή να το βάλετε στο ψυγείο σας (αφού κρυώσει φυσικά) μέχρι την επόμενη ημέρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου