Για τη μακαρονοσαλάτα θα χρειαστούμε,
1 πακέτο Μακαρόνια βίδες ή πένες τρικολόρε
1 μεγάλη Μαγιονέζα
10 Αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
10 Λουκανικάκια πάρτυ κομμένα σε ροδέλες
200 γρ Ζαμπόν κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι στον τρίφτη
200 γρ Κασέρι κομμένο σε κύβάκια
200 γρ Γκούντα κομμένο σε κυβάκια
200 γρ Ένταμ κομμένο σε κυβάκια
15 Ελιές γεμιστές κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση,
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια Al Dente.
Ενώ αφήνουμε τα μακαρόνια στο τρυπητό για να στραγγίξουν καλά, ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.
Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε ένα - ένα τα υλικά μας.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε το μπολ με τη μακαρονοσαλάτα μας και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά,
Αν θέλουμε, ενώ φτιάχνουμε τη μακαρονοσαλάτα μας, βάζουμε μόνο το μισό βάζο μαγιονέζας και προσθέτουμε λίγη μετά στο πιάτο ανακατεύοντας το να πάει παντού.
Έτσι η σαλάτα μας θα φαίνεται σαν να τη φτιάξαμε μόλις.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου