Μια πραγματικά νόστιμη Μπομπότα με τυρί.
Προσωπικά τη φτιάχνω και για μπουφέ.
Για τη Μπομπότα μας θα χρειαστούμε,
4 Αυγά
1 κεσεδάκι Γιαούρτι
1 ποτήρι Σπορέλαιο
1 Μπέικιν Πάουντερ
1 ποτήρι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι Καλαμποκάλευρο
300 - 400 γρ. Φέτα
Εκτέλεση,
Προσωπικά τη φτιάχνω και για μπουφέ.
Για τη Μπομπότα μας θα χρειαστούμε,
4 Αυγά
1 κεσεδάκι Γιαούρτι
1 ποτήρι Σπορέλαιο
1 Μπέικιν Πάουντερ
1 ποτήρι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι Καλαμποκάλευρο
300 - 400 γρ. Φέτα
Εκτέλεση,
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μας εκτός τη Φέτα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τη Φέτα σε μεγαλούτσικα κομμάτια ώστε να μη χαθεί μέσα στο μείγμα.
Ανακατεύουμε προσεκτικά με μια ξύλινη κουτάλα τη Φέτα να πάει παντού στο μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψάκι Νο28 με λαδόκολλα ή σε φόρμα από σιλικόνη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC πάνω - κάτω αντιστάσεις για 40 λεπτά περίπου.
Για να βεβαιωθούμε πως είναι έτοιμο, βυθίζουμε μια οδοντογλυφίδα στη μέση του ταψιού. Αν βγει καθαρή σημαίνει πως είναι έτοιμη η Μπομπότα μας, διαφορετικά αφήστε να ψηθεί λίγο ακόμη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου