Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάντουιτς Party

Νόστιμα και πανεύκολα σάντουιτς party, γιατί όταν ετοιμάζουμε οι ίδιοι το μπουφέ πρέπει να είμαστε πρακτικοί με τον χρόνο που έχουμε.


Σας έχω δύο πανεύκολες επιλογές.
Το σχήμα του σάντουιτς το επιλέγετε εσείς, απλά θα χρειαστείτε κουπ πατ. Εγώ χρησημοποίησα μεταλλικό κουπ πατ για το σάντουιτς σε σχήμα κόκαλο και πλαστικό κουπ πατ για το σάντουιτς σε σχήμα καρδιάς. 
Απλά, καλό είναι την ώρα που χρησημοποιήτε το κουπ πατ για να σχηματίσετε το σάντουιτς, από κάτω του να έχετε μια ξύλινη επιφάνεια κοπής για να μην χαράξετε τον πάγκο σας.



Αν ψάχνετε μεγάλη γκάμα κουπ πατ Κάντε κλικ εδώ!

Η Πρώτη επιλογή είναι αλμυρή,

Το σάντουιτς με σχήμα κόκαλο έχει,

  1. Ψωμί του τοστ
  2. Μαργαρίνη (αλείφουμε πάνω στο ψωμί του τοστ)
  3. Γαλοπούλα καπνιστή 
  4. Edam
  5. Τυρί κρέμα (αλείφουμε επάνω στην δεύτερη φέτα του τοστ)
  6. Ψωμί του τοστ

Τοποθετούμε το σάντουιτς που μόλις ετοιμάσαμε επάνω στην ξύλινη επιφάνεια κοπής και πιέζουμε με το κουπ πατ το σάντουιτς για να κοπεί στο σχήμα που διαλέξαμε.
Ανάλογα το μέγεθος του κουπ πατ που διαλέξαμε, τόσα κομμάτια σαντουιτσάκια θα έχουμε.










Η δεύτερη επιλογή είναι γλυκιά,

Το σάντουιτς με σχήμα καρδιά έχει,


  1. Ψωμί του τοστ 
  2. Πραλίνα 
  3. Ψωμί του τοστ

Παίρνουμε το ψωμί του τοστ, αλείφουμε την ποσότητα της πραλίνας που επιθυμούμε, τοποθετούμε το άλλο ψωμί του τοστ από επάνω και έτοιμο το σάντουιτς. 


Τοποθετούμε το σάντουιτς που μόλις ετοιμάσαμε επάνω στην ξύλινη επιφάνεια κοπής και πιέζουμε με το κουπ πατ το σάντουιτς για να κοπεί στο σχήμα που διαλέξαμε.
Ανάλογα το μέγεθος του κουπ πατ που διαλέξαμε, τόσα κομμάτια σαντουιτσάκια θα έχουμε.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρύζι με κουρκουμά και λαχανικά

Νόστιμο Ρύζι με κουρκουμά και ανάμικτα λαχανικά, συνοδεύει υπέροχα το κυρίως πιάτο μας σε καθημερινά ή γιορτινά τραπέζια. Για το ρύζι μας θα χρειαστούμε , 1 κούπα Ρύζι Basmati  1 κούπα Σαλάτα καλαμποκιού Μπάρμπα Στάθης (καλαμπόκι, καρότο, αρακάς και πιπεριά κόκκινη) 2 κ.σ. Ελαιόλαδο  1 κ.γ. κοφτή Κουρκουμά  1/3 κ.γ. Πιπέρι μαύρο  1 κ.γ. Αλάτι  Εκτέλεση , Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε το ρύζι μας με το ελαιόλαδο για ένα λεπτό περίπου. Ρίχνουμε τα λαχανικά μας, δύο κούπες νερό, τον κουρκουμά και το πιπέρι. Μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε το αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά (από το 9 το βάζω στο 5). Βράζουμε με το καπάκι της κατσαρόλας, μέχρι τα απορροφηθεί όλο το νερό. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα μέχρι να σερβίρουμε.

Πανάρισμα για σνίτσελ ή τηγανιτό κοτόπουλο χωρίς αυγο

Ένα πολύ εύκολο και γευστικό πανάρισμα για τα κρέατα σας. Για το πανάρισμα μας θα χρειαστούμε , 1 σακουλάκι τριμμένη φρυγανιά  1 κρεμμύδι  1 σκελίδα Σκόρδο  Μια χούφτα Μαϊντανό  1 κ.γ. Πάπρικα 1/2 κ.γ. κοφτή Μαύρο Πιπέρι 1 κ.γ. Ρίγανη ή θυμάρι  Εκτέλεση , Βάζουμε στο μπλέντερ μας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό και αλέθουμε  να τεμαχιστούν όσο πιο πολύ μπορούμε (Δεν θέλουμε να γίνουν σαν αλοιφή). Στο σκεύος όπου θα πανάρουμε τα κρέατα μας, βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά, το μείγμα που αλέσαμε στο μπλέντερ, την πάπρικα, το μαύρο πιπέρι, τη ρίγανη ή το θυμάρι μας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή πιρούνι πάρα πολύ καλά. Το πανάρισμα μας είναι έτοιμο.  Πανάρουμε τα κρέατα μας αφού τα έχουμε αλατίσει πρώτα. Μπορούμε να πανάρουμε τα κρέατα μας από την προηγούμενη μέρα. Τα διατηρούμε στο ψυγείο, όπως και το μείγμα(πανάρισμα) που έμεινε και θα χρειαστούμε την επόμενη μέρα...

Αλμυρά και Party

Όπως έχω αναφέρει στην ανάρτηση  Γλυκά και Party , κάθε φορά που έχουμε να ετοιμάσουμε party για γενέθλια, γιορτή ή κάποια ιδική περίσταση που θέλουμε να γιορτάσουμε, αναζητάμε ιδέες και συνταγές σε βιβλία και το διαδίκτυο σημειώνοντας τις κατάλληλες συνταγές και ιδέες για το δικό μας party.  Στο μπουφέ μας, θέλουμε τα αλμυρά να είναι πολύ περισσότερα από τα γλυκά μας και να τρώγονται εύκολα. Τι εννοώ να τρώγονται εύκολα ; Να μην χρειάζεται μαχαιροπίρουνο και σαλιάρα για να το φάνε οι καλεσμένοι μας. Να μπορούν να το πάρουν εύκολα από το μπουφέ μας στο πιάτο τους.  Αν χρειάζεται απλά πιρούνι δεν είναι πρόβλημα, απλά να μην χρειάζεται να το κόψουν για να το φάνε. Επίσης, κάτι πολύ βασικό που πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τις συνταγές του μπουφέ μας, είναι ο χρόνος. Πόσο χρόνο χρειάζεται η συνταγή μας για να ολοκληρωθεί και πόσο χρόνο έχουμε εμείς σύμφωνα με τα υπόλοιπα που θέλουμε να ετοιμάσουμε.  Θα ήθελα να σημειώσω πως καλό είναι να μη...