Για τις πατάτες μας θα χρειαστούμε,
1 Κιλό Πατάτες κομμένες στα τέσσερα κυδωνάτες
1 κ.σ. κοφτή Αλάτι
1/3 κούπας Ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. Κουρκουμά
1/2 κ.γ. ΣΟΥΜΆΚ
1 κ.γ. ίσως και λιγότερο δενδρολίβανο
1/3 κ.γ. Μαύρο Πιπέρι
2 κ.σ. Μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 φέτα ψωμί θρυμματισμένη στο μπλέντερ
1 κούπα Νερό
Εκτέλεση,
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τις πατάτες μας καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας εκτός το νερό.
Ανακατεύουμε πολύ καλά τις πατάτες να πάνε παντού τα υλικά μας και τις ρίχνουμε σε ένα ταψάκι με τη μια κούπα νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 oC για 1 ώρα.
Αν οι πατάτες έχουν τραβήξει το νερό αρκετά πριν είναι έτοιμες, προσθέστε λίγο ζεστό νερό ακόμη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου