Για τα λουκάνικα μας θα χρειαστούμε,
5 τεμάχια Λουκάνικα τύπου Καραμανλίδικα, κομμένα σε ροδέλες
5 τεμάχια Μανιτάρια Portobello, κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι του ελληνικού Μηλόξυδο
1 κ.γ. μέλι
1/3 κούπας Ελαιόλαδο Προαιρετικά (θα γίνει πιο λιπαρό)
Εκτέλεση,
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε τα λουκάνικα μας σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια μας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το μηλόξυδο, ανακατεύουμε και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο το προσθέτουμε μόνο αν κολλάνε τα λουκάνικα μας στο τηγάνι ή αν θέλουμε να το προσθέσουμε όπως και να έχει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου