1 κουτί Morfat
1 κουτί Ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. Μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. Κονιάκ
5 - 6 κ.σ. (ή και λίγο παραπάνω αν προτιμάτε) Κακάο για γλυκά
3 πακέτα μπισκότα Πτι-Μπερ
Εκτέλεση,
Βάζουμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
Έπειτα, προσθέτουμε το Morfat, το κακάο, το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας και να έχουμε ένα λείο αφράτο μείγμα.
Σε ένα πολύ μεγάλο μπολ , σπάμε τα μπισκότα μας, προσθέτουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε πριν λίγο με το μίξερ και ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι μας ή με μια ξύλινη κουτάλα (ανάλογα πως μας βολεύει).
Σε μεταλλική φόρμα για ψωμί, τοποθετούμε λαδόκολλα κατά πλάτος και με ένα κουτάλι βάζουμε λίγο λίγο το μείγμα μας και πατάμε σε κάθε στρώση ελαφρά να συμπιέζετε.
Βάλτε το στο ψυγείο για ένα βράδυ, έτσι ώστε να κρυώσει πολύ καλά.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Βάλτε το στο ψυγείο για ένα βράδυ, έτσι ώστε να κρυώσει πολύ καλά.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου