Για το μοσχαρίσιο συκώτι τηγανιά θα χρειαστούμε,
1 κρεμμύδι ξερό
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι τεμαχισμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Χυμό από ένα λεμόνι
Ρίγανη ή Θυμάρι
Εκτέλεση ,
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή σε κατσαρολάκι , ρίχνουμε το ελαιόλαδο ίσα να καλυφθεί ο πάτος του σκεύους.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι τεμαχισμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά σε δυνατή φωτιά .
Προσθέτουμε τα κομμάτια από το μοσχαρίσιο σηκωτι, μια ή δυο πρεζες αλάτι και λίγο πιπέρι .
Τηγανίζουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά και έπειτα χαμήλωσε στο μέτριο . Ανακατεύουμε τακτικά .
Μόλις έχει ψηθεί η τηγανιά μας, σβήνουμε το μάτι και ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και τη ρίγανη ή το Θυμάρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου