Η καλύτερη σπιτική τυροκαυτερή που έχετε φτιάξει ποτέ.
Για την τυροκαυτερή μας θα χρειαστούμε,0,500 γρ Φέτα
0,400 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι Natural 2%
1 τεμ Καυτερή Πράσινη Πιπεριά
1 φλυτζάνι του ελληνικού καφέ Ελαιόλαδο
Εκτέλεση,
Σε ενα μπολ θρυμματιζουμε πολυ καλά τη Φέτα και έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι μας.
Βάζουμε στο μπλέντερ το Ελαιόλαδο και την Καυτερή Πιπεριά πλυμένη και καθαρισμένη από το κοτσάνι και τους σπόρους. Τα αλεθουμε πολυ καλά και τα προσθέτουμε στο μπολ με τη Φέτα και το Γιαούρτι.
Ανακατεύουμε με ενα πιρούνι πολυ καλά και ειναι έτοιμο για φάγωμα.
Αν υπάρχουν μεγάλα κομμάτια Φέτας , μπορείτε να τα πιέσετε με το εργαλείο για πουρέ πατάτας. Ανακατέψετε με το πιρούνι και έτοιμο.
Διατηρείτε στο ψυγείο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου